Barn
tvillingfotografering
barnfotografering
6 månaders fotografering
flicka 2 månader
pojkfotografering
bar rumpa
6månadersfotografering
handihand
6månaderspojke
lillasyster
systrar fotografering

BARNFOTOGRAFERING

Barn, alla dessa härliga barn som jag får förmånen att jobba med tillsammans!

 

En fotografering hos mig är rolig, fartfylld & innehåller många lekar & frågor, vem är individen jag har framför mig, jag vill veta allt! Jag har ett stort tålamod och lägger stor vikt vid att få barnen hos mig att känna sig bekväma med situationen och för att efter fotograferingen kunna säga:

– Detta var så roligt!


Denna typ av fotografering är för er som har barn från två månader & uppåt! Missade du att göra en nyföddfotografering? Lugn, här kan vi ta nyföddinspirerade fotografier med samma rekvisita som till nyföddfotografering, men vi kör under 60 minuter, barnet är inlindat & helt ok att vara vaken!

6 månader är en ålder som är min personliga favorit! Ofta kan de börja sitta upp, hänger med i blicken, skrattar och är lite bulliga (såå mysigt att nypa i!)

Till varje fotografering försöker jag få en så varierad bildvariation som möjligt. Därför fotar vi både på den vita & den bruna träbakrunden! 

 

 

 

Vad ingår i fotograferingsavgiften på 800:-?

Konsultation innan fotografering

Välkomstguide

60 minuters fotograferingstid

Lån av rekvisita

Personlig Bildvisning, ca 2 veckor efter fotograferingen, där man

beställer sina favoritfotografier i ett urval, ca 25-30st av de bästa bilderna!

Observera att fotograferingsavgiften är exklusive fotografier. Se mer vilka produkter som erbjuds HÄR

 


Får mamma & pappa vara med på kort här?

I denna fotografering så är det enbart fokus på era barn. Självklart är föräldrar välkomna att delta, men då under en familjefotografering. I min studio är rekommenderat antal max 2-3 barn framför linsen, dels för att min studio inte är optimal för flera men även för att jag vill lära känna era barn så gott som jag kan under den tiden vi ses.

 


Vart ska vi vara?

Fotografering sker antingen i studio eller utomhus på noga utvald plats som är vacker för den årstiden vi befinner oss i, eller har ni något smultronställe som ni vill använda? Vid utomhusfotografering lägger vi tiden så det passar bra med hur solen står på himlen för att fånga det magiska ljuset! 

Vad säger kunderna?

”Vi är supernöjda! En otroligt flexibel och proffsig fotograf! Tog vara på tiden och testade mängder med olika stuk på bilderna. Var öppen och kreativ i sitt sinne. Carro var otroligt duktig på att läsa av oss som skulle fotas och få till bilderna och känslan så som vi ville. Snabb på att leverera! Skulle definitivt låta Carro fota oss igen!”

Ida Eliasson

 

”Har fotat två gånger hos Caroline & vi är enormt nöjda med allt från bemötandet till färdiga foton! Super lätt att prata med och barnen hade jättekul!”

Karin Nygård