Nyfödd
minime_töreboda_nyfödd
minime_skaraborg_nyfödd
minime_props
Ateljé MiniMe
Nyfödd pojke backpose
minime_nyfödd
Nyfödd i mammas hand
Nyföddfotografering Skaraborg
Familje Nyfödd mamma pappa
BumUp posering nyfödd

NYFÖDD

Ett nytt liv har kommit till världen och fotografier hjälper oss att minnas hur små de var den första tiden, så små att de tillochmed får plats i föräldrarnas händer. Så små, goa & alldeles underbara. Jag är utbildad i nyföddfotografering hos bland annat hos Sveriges främste nyföddfotograf Gabriella Soutine 2016. Denna fotografering bör göras under bebisens första 14 dagar så det är viktigt att man bokar denna fotograferingen redan när bebisen ligger i magen, gärna 2 månader innan för att garanterat så ett datum då jag ofta är fullbokad 2-3 månader framåt. Jag poserar mestadels med props dvs i lådor/hinkar mm, tidlösa toner & klassiska poser.

 

För att få bästa möjliga chans att få er bebis att sova har vi det varmt & gott i studion tillsammans med lugnande ljud som ska härma hur det lät i magen för att göra dem trygga och harmoniska. Jag kommer låta er föräldrar ta en skön stund på soffan och bara få er att koppla av så fixar jag och ”minichefen” det hela. Jag tar en stund på mig att lära känna min nya lille vän. Hur gillar hen att ligga? Hur reagerar hen på solljus? Det är olika för varje bebis hur många poseringar man hinner med, men jag siktar alltid på att få med minst tre stycken.

 

Att vara med bakom kulisserna på en nyföddfotografering är otroligt häftigt! Jag har träffat många föräldrar som är förvånande hur anpassningsbara nyfödda är, det är hur coolt som helst!

 

Får syskon vara med?

Ja självklart, men endast under fotograferingens första 30 minuter. Detta med hänsyn till erat större barn som kommer tycka det är ganska trist att vara stilla under såpass lång tid som 2-3 timmar som fotograferingen tar. Varför inte passa på och ta en avkopplande promenad längs Göta Kanal?

 

Vad ingår i fotograferingsavgiften på 1500:-?

Konsultation innan fotograferingen

Välkomstguide så du ska veta exakt vad du kan förvänta dig

2-3 timmars fotograferingstid

Lån av rekvisita såsom hårband, hattar, korgar, beanbag, filtar mm

En upplevelse utöver det vanliga med en professionell fotograf som är utbildad i nyföddfotografi

Personlig Bildvisning ca två veckor efter, för att få se ert urval på ca 15-20 fotografier samt göra beställning.

Observera att fotograferingsavgiften är exklusive fotografier. Se mer vilka produkter som erbjuds HÄR.   

 

 

Vad säger kunderna?

”Vår första babyfotografering som sluta i succé. Vi är så nöjda med bilderna som vi förstora upp som nu sitter på väggen! Vi har fått oändliga med komplimanger och allt tack vare Caroline! Underbar tjej som tog väl hand om lillen som sov sig igenom det mesta!”

Natasa Todorivic

 

”Hon tar sig verkligen tid för både barnet och föräldrarna. Vi gjorde en nyfödd fotografering vilket inte va så lätt eftersom bebisen skulle sova, men det fick ta den tid de tog. Bilderna är verkligen superfina, vi kommer definitivt att återkomma framöver för fler fotograferingar”

Linda Fernström

 

Ateljé MiniMe